Kellemes környezetet, személyre szóló kiszolgálást nyújt Önnek a saját parkolóval ellátott 21 szobás + 2 apartmanos szálloda.
Egyik apartmanunk 4 személy elhelyezésére alkalmas. Az egyik szobában egy 2 személyes francia ágy található, a másik szobában pedig 2 külön egyszemélyes ágy. E mellet egy főző fülke és egy előszoba is a vendégeink kényelmét szolgálja. A fürdőszabában kád van.
Másik apartmanunk 5 személy elhelyezésére alkalmas. Az egyik szobában egy 2 személyes francia ágy illetve egy egyszemélyes ágy található, a másik szobában pedig 2 külön egyszemélyes ágy. E mellet egy főző fülke és egy előszoba is a vendégeink kényelmét szolgálja. A fürdőszabában kád van.
Vendégeink kényelmét szobáinkban zuhanyzóval és toalettel ellátott fürdőszoba, telefon, minibár és televízió szatelitprogrammal szolgálja.
Szobáink és apartmanjaink légkondicionáltak.
Hangulatos éttermünkben a nemzetközi és magyaros konyha specialitásai mellett, elsősorban kedves vendégeink egyedi ízlését kívánja teljesíteni.
Alkalmi rendezvényekre, esküvőkre, konferenciákra 60 férőhelyes éttermünk mellett, 120 személyre légkondicionált különtermet biztosítunk.
Emellett vendégeinket hangulatos drinkbár, kedves kiszolgálás és színes programszervezés várja.